fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top
Image Alt

Интериор на многостаен апартамент Satin Stories

Интериор на многостаен апартамент Satin Stories

Има хора, които не правят компромис с начина си на живот и изборите, които влагат в него. Satin stories, както сме нарекли това интериорно творение, е пример за жилище, в което всеки избор е обмислян внимателно и подборите на материали не са подлагани на компромис.

Водещата идея за луксозен стил и бляскав интериор е балансирана с много съвременни стилни решения.

Използвани са контрастни мраморни декори при изграждането на супер модерните и ефирни конзолни стъпала, които преминават в истински малък оазис от зеленина. Изключително просторната всекидневна е зонирана умело посредством преградни стени облечени в топла ламперия и декоративна златна ажурна решетка. Тя едновременно разделя и украсява помещението.  Широкоформатния гранитогрес от последните колекции на водещи марки задължително присъства в изграждането на луксозно жилище.

Играта на светлини в бялата ламперия при стълбището привлича вниманието от всяка точка на помещението.

Всяко от осветителните тела  е като произведение на изкуството и истинско бижу.

Използвахме дизайнерски тапети с невероятен дизайн и още по-впечатляващи текстури, с които третирахме стени и елегантните тапетни врати, подбрани за цялото жилище.

Спалните са решени в много нежни и земни тонове и меки мокети за разкош, като в детските заложихме на абсолютен неутралитет по отношение на детайлите и цветовете.

Родителската спалня грабва със смел и изключително благороден  цветен акцент под формата на камък в зелена гама, който преминава и в прилежащата към помещението баня.

Дизайн:

РУМЯНА ПОРТЕВА

Date: