fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top

IMPRESS design studio е израз на любовта към сътворяването на уникални пространства.

Дизайнът за нас е призвание, творчество, естетика и отговорност…към Вашето красиво и комфортно бъдеще.
Не се ограничаваме в стилове и тенденции. Обичаме да поглеждаме през Вашите очи и във Вашите мечти и да създаваме картини, по-красиви от представите Ви.
Всеки проект е толкова важен за нас, колкото и за клиентите ни. Премисляме го, преживяваме го, прецизираме го, одухотворяваме го.
Доверете се на нашите знания и умения да създаваме стил!

Екип

Запознайте се с нашият екип от професионалисти

Георги Петров

Основател

Движещата сила на екипа и глава на дизайнерското ни “семейство”.

Георги Петров успешно управлява и развива начинания в областа на интериорния дизайн.

Весела Нешкова

Основател

Там където естетиката среща безкомпромисните изисквания за точност и качество,  Веси е на ход.

Изтънченият и стил и  богатият и опит в мениджмънта са съвършената комбинация за успеха на IMPRESS Design studio.

РУМЯНА ПОРТЕВА

Дизайнер

Дипломиран магистър инженер по Интериор и дизайн на мебели и дизайнер до дъното на душата си!

От детска мечта, проектирането на интериори се превръща в професия и всичко, което иска да прави!

360
Реализирани проекти
410
3D визуализации
10
годишен опит
190
услуги до ключ

Често задавани въпроси

Защо да се обърна към интериорен дизайнер?

Опитът ни в последните години показва, че все повече хора се обръщат към интериорен дизайнер при обзавеждането на жилищни и други пространства. За тези, които все още имат колебания относно нашата работа, се чувстваме длъжни да разясним няколко неоспорими предимства, които дава работата с интериорен дизайнер. Една любима наша фраза гласи следното : „Дизайнът решава проблеми, които дори не знаете че имате“.
Ако започнем отзад напред, резултатът който ще получите при завършен проект е напълно естетически издържана цялост – това е по-скоро известната част от работа на дизайнера. Имате възможността да видите точно как ще изглежда пространството на 3Д визуализация, вместо да гадаете какво ще се получи. Всички онези въпроси, които за клиента са с повишена трудност, за нас са „отигравани “ многократно. В моментите в които се чудите от къде да започнете, ние имаме план. Знаем предимствата и недостатъците различните видове материали, знаем точно кои нюанси да съчетаем. Едно от най-ценните предимства на наемането на дизайнер е спестеното време и съответно средства по търсене на решения, безкрайно обикаляне по магазини, търсене на изпълнители, следене на процеси и още и още. Да споменем и колко неприятно е при вече готови помещения за монтиране на мебели, да се налага къртене, защото нещо не е предвидено. Заявявайки интериорен проект, вие получавате с него абсолютно всички решения и елементи, необходими за изпълнението му. А най-сладкото в картинката е, че всяко пространство е абсолютно уникално и неповторимо съчетание, създадено по индивидуални изисквания!

На какъв етап от ремонта да потърся интериорен дизайнер?

Никога не е прекалено рано да се обърнете към услугите на дизайнер. Дори да сте стигнали до някъде с ремонтните дейности и избори на някои елементи от интериора, ние сме насреща, ако сте в задънена улица. Много по-доброто решение обаче, е да започнем от самото начало, та и преди това. Предимството на по-ранното планиране е, че всички електро и ВиК изводи ще бъдат точно позиционирани и ще се избегнат непредвидени преправяния на инсталациите, което струва време и средства. Да споменем и това, че понякога е добре да се премести, премахне,изгради или коригира стена с оглед на това да получите дългогодишен комфорт при експлоатирането на помещението. Обобщено – можем да се включим на всеки етап, но най- изгодният и резултатният е още преди да са започнали каквито и да било ремонтни дейности.

До къде стига ангажимента на дизайнера?

За максимално удобство на клиентите и покриване на различните нужди в различни ситуации, сме разработили отделни пакети за интериорно проектиране. При заявяване на пълен пакет, който обхваща всички дейности по реализацията на проекта, дизайнерът е ангажиран да зададе точни чертежи за изпълнението на проекта и проследи спазването им до последния етап. Т.е. до момента, в който обектът е готов да функционира. Има обаче възможност за заявяване на пакети със съкратени услуги, в които клиентът може да получи проект без авторски надзор и да управлява изпълнението сам. Съдържанието на отделните пакети е описано подробно в раздел Цени.

Мога ли да ангажирам дизайнер за част от жилище?

Да, можете да заявите проектиране само на част от жилище, на едно или повече помещения. Естествено, че най-завършен хармонично проект ще е този, който обхваща цялата площ, но има случаи, в които се налага проектиране на отделни зони. Минималната сума за заявяване на дизайн при нас е 600 €. Т.е. ако площта, която желаете да проектираме, умножена по цената на квадратен метър за услугата, е на стойност по-ниска от 600€, то тя ще бъде пресметната като 600€

Как да реализирам вече готовия проект?

Добрата реализация на интериорен проект изисква по начало точни и ясни чертежи, които ние старателно подготвяме. Тяхното следване е пътят към точно изпълнен проект. В случай, че сте избрали пакет с авторски надзор, почти няма за какво да мислите. Дизайнерът планира последователността на процесите и проследява всеки един етап за правилно изпълнение. Голямото ни предимство е, че разполагаме със собствени бригади за ремонтни дейности. Можете да видите повече на https://remontira.bg/. Имаме и изградена мрежа от партньори сред търговци и производители за останалите изделия и елементи на интериора.

Начин на плащане?

Можете да платите по банков път или в брой.
Работата по проектиране започва след 60% авансово плащане, до три работни дни от сключването на договора за изпълнение. Доплащане в размер 40% се извършва след одобрен идеен проект и преди предаване на финализирания работен.

За колко време ще бъде готов проекта?

Времето за изготвяне на проекта зависи основно от площта и индивидуалните изисквания на клиента.
В общия случай за интериорен дизайн на офис или апартамент срока за изпълнение е от 3 до 5 седмици в зависимост от натоварването на нашия екип и сложността на проекта. За интериорен дизайн на къща в зависимост от площта и спецификите на проекта, са необходими от 4 до 6 седмици.

Колко корекции и актуализации на дизайна са включени в цената?

Ние се стараем да подготвим дизайн в съответствие с предварително съгласувания стил, материали, цветове и разположение.
Разбира се, за постигане на максимално добри резултати и 100% удовлетвореност е възможно да бъде необходимо и допълнително актуализиране.
В цената са включени до три цветови, частични корекции на проекта.
Всички допълнителни разработки са предмет на допълнително споразумение.

Предлагате ли изпълнение на изготвения интериорен дизайн?

Да, предлагаме както изпълнение на проекта с наша фирма за вътрешно ремонтни дейности, така и надзор при изпълнението, независимо дали е нашата бригада или друга такава. Това позволява пълен контрол от идеята до финалната реализация с конкретни ангажименти и фиксирани срокове. В зависимост от избрания пакет още на етапа на проектирането предвиждаме използваните материали, мебели и обзавеждане за постигане на пълно съответствие с изготвения проект.
Ние препоръчваме именно избор на пакет, който включва цялостно проектиране, при който се съобразяват използваните материали, мебели и обзавеждане за постигане на краен резултат, който отговаря изцяло на предложения проект.

Имате ли гаранция при цялостно възлагане на обекта?

Да, гаранцията е 2 години. Тя се състои от внимателно подбиране и контролиране на работния процес, използването на качествени материали от водещи европейски производители и тяхното полагане съответно с техническите и характеристики. Фирмата може да се ангажира и за извършване на следгаранционни услуги на преференцирани срокове и редица други преимущества.

Последни проекти

Обадете се още сега на 0878 908 801 или отправете запитване!