fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top
Image Alt

Интериор на многостаен апартамент в скандинавски стил

Интериор на многостаен апартамент в скандинавски стил

Скандинавският стил и начин на живот оформят цяла една философия, обособена като отделен стил в интериора, който е предпочитан масово заради своята лекота, модерно излъчване и усещане за уют. Разработихме интериор на многостаен апартамент в София, ръководени именно от тенденциите, характерни за скандинавския стил. Основният използван материал е бял матов МДФ, а настилката в целия апартамент е естетсвен дъбов паркет.
Всекидневна, кухня и трапезария, разположени в едно помещение, се обединяват около камината в центъра, която създава уют с палмъка си така, както никой друг елемент на интериора. Цветовата гама е бяло с меки, топли бежови нюанси и златисти акценти в осветлението.
Спалните стилово продължават концепцията на всекидневната с чистите линии на мебелите и лекота на цветовете.
Жилището разполага с обособен кабинет за работа.
Интересен елемент в интериора на коридора е вграденото линейно осветление в тавана, което следва ходовите линии на коридора и създава усещане за модернизъм. Влизайки от входната врата веднага ни „посреща“ огромно кръгло огледало със скрито осветление, което оставя приятно първо впечатление.
Двете бани са проектирани в различни цветови гами – едната се подчинава на деликатни бежови тонове в избора на плочки, а другата разполага със смели и запомнящи се наситено сини акценти.

Дизайн:

РУМЯНА ПОРТЕВА

Date: