fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top
Image Alt

Интериор на едноетажна еднофамилна къща

Интериор на едноетажна еднофамилна къща

Модерна, просторна, цветна,  с индустриален привкус. Къщата се  състои от кухня с  всекидневна и трапезария, родителска спалня, две детски стаи и 2 бани, коридор и складово помещение. Общото пространство е просторно и светло, таваните високи. Предизвикателство беше разпределенеито на помещенията, които трябваше да обособим от едно дълго и тясно общо пространство, без да се получат преходни стаи.  Кухнята е просторна, решена в тъмен сив мат, сив мрамор и потъмен дъб. Пред нея  е разположен остров с място за готвене, хранене, напитки  и сладки приказки. Актуалните ламелни ламперии и тапетни врати  подчертават височината на помещението и оформят дизайнерския облик на интериора. Трапезарията е зонално отделена със синя стена и столове във същия цвят, както и ацкентиращо осветление. Пода е с гранитогресни сиви плочки и красиви килими за акцент. Заложихме на магнитни системи за осветление, елегантно вградени в тавана.

Родителската спалня е стилна в тъмно сиво ,но изключително уютна. Запазихме същетствуващите дървени греди на тавана видими и избрахме елегантно падащо осветление и тухлена стена в бяло за баланс на цветовете. Срещу спалнята е оформен дрешник  с красиви стъклени варти в тъмен цвят стъкло и подчертаващо скрито осветление.

Детските стаи за момчета проектирахме в синьо и зелено, съобразени детайлно с възрастта на децата и техните нужди. В баните водещата концепция за стил и уют постигнахме отново с гранитогрес в сиви нюанси, текстурирани като естетвен камък.

Дизайн:

РУМЯНА ПОРТЕВА

Date: