fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top
Image Alt

Интериорен дизайн на многостаен апартамент

Интериорен дизайн на многостаен апартамент

Многостаен апартамент, разположен на границата между шумотевицата на града и тишината на планината, разработен с отношение към функционалността и естетиката, се превръща в интериорно олицетворение на съвременния градкси стил и начин на живот. Жилището се състои от просторна всекидневна с кухня, две детски спални, родителска спалня с обособен към нея дрешник и две бани.
Площта на всекидневната позволява оформянето на отделни функционални зони – голяма кухня с остров, просторна зона за почивка и трапезария, която условно разделя и свързва останалите две зони. Стилово проектът е разработен в актуалната комбинация от бял гланц, натурален дъб и бял мрамор, които перфектно се съчетват със сивите елементи в интериорния текстил.
Детските спални отразяват желанията на малките им обитателки. Съответно – нежен люляк и бял сатен за малка принцеса и графит със слънчево жълто за порасналата и сестра. И двете детски стаи за разработени с удобни места за учене и максимално големи гардероби за съхранение.
Родителската спалня, с прилежащ към нея ефирен дрешник и баня , също носи собствен характер и различна цветова гама – мебелите в цвят натуарален дъб, са съчетани с топло бежови тапицерии и цветове на стените.

Дизайн:

РУМЯНА ПОРТЕВА

Date: