fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top

В търсене сте на избор на оферта за интериорен дизайн

Интериорният дизайн е професионална услуга, подобна на наемането на адвокат или счетоводител. Със сигурност бихте могли да се  справите и сами, но шансовете за успех са 100 пъти по-големи, ако наемете професионалист, за да осигурите най-добрия резултат.

 

Колко струва интериорният дизайн?

Обмисляли ли сте да наемете интериорен дизайнер за вашия проект за и се чудите какви биха могли да бъдат разходите им? Вижте повече за ценова политика тук >

Какво представлява интериорен дизайн с пълно обслужване?

Пълното обслужване на интериорния дизайн гарантира, че ние участваме в целия процес от първоначалния концептуален дизайн до строителните решения, поставяне на поръчка, монтаж и накрая аксесоари и стил. Той обхваща всеки аспект от процеса на интериорен дизайн.

Пълно обслужване означава, че управляваме вашия проект за интериорен дизайн от концепция до завършване.

 

Какво е включено в пакета за интериорен дизайн?

Пълни дизайнерски чертежи, консултация с дизайнер, планове за осветление, 2Д разпределение, 3D визуализации, авторски надзор. Създаване на реалистичен бюджет и управление на този бюджет.

интериорен дизайн софия цени

 

Консултация с дизайнер

Всяко сътрудничество в областта на дизайна започва с консултация по дизайн, независимо дали става дума за еднократна среща или първата стъпка от проект с пълен набор от услуги.
По време на тази консултация се определя обхвата на  работата, бюджета и графика!

 

Съществуват няколко фази при всеки интериорен проект

Фаза 1
Дефинираме визията на дизайна. За да започнем нашето пътуване, ние се срещаме, за да разберем вашите цели, предизвикателства, нужди, желания и вдъхновения. Обсъждаме обхвата на проекта, споделяме идеи и решаваме как най-добре да продължим заедно. В тази фаза потвърждаваме срокът, бюджетът и  обхватът на проекта.

 

Фаза 2

Създаваме подробен план за действие и разработваме дизайнерските концепции, които ще вдъхновят пространствата. Планирането на пространството, етажните планове, кухните, баните, мебелите, тъканите, облицовките, осветлението и произведенията на изкуството ще бъдат взети предвид. Представяме за одобрение финализираната визия на дизайна заедно с цветови палитри, селекции и архитектурни характеристики.

 

Фаза 3

Нашият екип работи в тясно сътрудничество с вас и екипа свързан с изпълнението на плана, като трансформираме в реалност вашето пространство  към предварително одобреният   дизайн.

 

 

 

Често задавани въпроси

 

МОЖЕМ ЛИ ДА ПАЗАРУВАМЕ ЗАЕДНО?

Нашият опит ни показа, че ключовата идея на работата с интериорен дизайнер е един човек да управлява процеса. Това позволява оригиналната дизайнерска визия да бъде изпълнена безпроблемно, ефективно и по начин, който е наистина ориентиран към услугите за клиента.

 

МОЖЕ ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ  САМО ЗА ЕДНА СТАЯ?

Много проекти започват само с една или две стаи. Нямаме нищо против – това е отличен начин да улесним процеса на проектиране и да изградим доверие с нашите клиенти.

 

 

Ако сте готови да предприемете следващата стъпка, моля, попълнете секцията „ОТПРАВИ ЗАПИТВАНЕ“, за да можем да бъдем подготвени за нашия разговор. Очакваме с нетърпение да работим с вас!

 

Oферта за интериорен проект

Oферта за интериорен проект