fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top

Когато едно семейство закупи собствен дом, се сбъдва една мечта, предоставя се възможност на човека да обзаведе и направи жилището си по свой вкус. По този начин се сбогуваме с неудобството при живеенето под наем, където нямаш право извършваш промени. Отървали сте се от този дискомфорт и вече имате свободата да бъдете креативни в дома си.

правила за подобрение на апартамента от дизайна до ремонта

Проектирайте жилището си

Предварително скицирайте идеята, която имате в главата си. Планирайте помещенията, които искате – хол, трапезария, кухня, спалня, детска стая, коридор – а след това, решете какво ще бъде предназначението им. Помислете върху интериора на стаите, каква ще бъде отоплителната система и т.н.

Електричеството също е важна подробност

Планирате окабеляването в сградата, процесът по поставяне на електромери и решете колко изходи за свързване на електроуреди, компютър ще бъдат създадени.

Санитарен възел

Важно е да се провери качеството на банята, има ли и ако да, то какви, промени и подобрения са необходими да се извършат.

Стени

При желание от ваша страна да се отстранят някои стени, това не е трудна работа. С необходимите пособия, като длето,перфоратор с лопатка, чукове и други, това става възможно. По ваше желание стените могат да претърпят и по-нататъшна преработка или да бъдат освежени.

Отоплителна система

Инсталирането ѝ не е толкова лесна работа, а напротив, тя се извършва при точно определени правила. Например батериите са разположени на определено разстояние от стената (3-4см.) и от пода (10-11см.). Необходимо е те да бъдат добре скрепени, а за качеството на отоплението, зад батериите се инсталира термозащитен екран.

Повърхностите в дома

За да бъдат в добро качество и върху тях да се положи покритие е необходимо повърхностите да бъдат изравнени в перфектно хоризонтално положение.

Последни дейности

Последните ремонтни дейности по подобряване на дома следват едно правило – отгоре – надолу. Като завършваме с поставяне на определена подова настилка – паркет, дърво или плочки. Накрая се поставят врати, плочи, монтират се електрически ключове и се монтират осветителни тела.