Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

+359 885 269 632

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top

Когато едно семейство закупи собствен дом, се сбъдва една мечта, предоставя се възможност на човека да обзаведе и направи жилището си по свой вкус. По този начин се сбогуваме с неудобството при живеенето под наем, където нямаш право извършваш промени. Отървали сте се от този дискомфорт и вече имате свободата да бъдете креативни в дома си.

правила за подобрение на апартамента от дизайна до ремонта

Проектирайте жилището си

Предварително скицирайте идеята, която имате в главата си. Планирайте помещенията, които искате – хол, трапезария, кухня, спалня, детска стая, коридор – а след това, решете какво ще бъде предназначението им. Помислете върху интериора на стаите, каква ще бъде отоплителната система и т.н.

Електричеството също е важна подробност

Планирате окабеляването в сградата, процесът по поставяне на електромери и решете колко изходи за свързване на електроуреди, компютър ще бъдат създадени.

Санитарен възел

Важно е да се провери качеството на банята, има ли и ако да, то какви, промени и подобрения са необходими да се извършат.

Стени

При желание от ваша страна да се отстранят някои стени, това не е трудна работа. С необходимите пособия, като длето,перфоратор с лопатка, чукове и други, това става възможно. По ваше желание стените могат да претърпят и по-нататъшна преработка или да бъдат освежени.

Отоплителна система

Инсталирането ѝ не е толкова лесна работа, а напротив, тя се извършва при точно определени правила. Например батериите са разположени на определено разстояние от стената (3-4см.) и от пода (10-11см.). Необходимо е те да бъдат добре скрепени, а за качеството на отоплението, зад батериите се инсталира термозащитен екран.

Повърхностите в дома

За да бъдат в добро качество и върху тях да се положи покритие е необходимо повърхностите да бъдат изравнени в перфектно хоризонтално положение.

Последни дейности

Последните ремонтни дейности по подобряване на дома следват едно правило – отгоре – надолу. Като завършваме с поставяне на определена подова настилка – паркет, дърво или плочки. Накрая се поставят врати, плочи, монтират се електрически ключове и се монтират осветителни тела.