fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top

В търсене сте на фирми за интериорен дизайн в София?
Ние изготвяме предложения за дизайна, цветовите решения, мебелите, текстила, осветлението и всички други детайли, необходими за удобното, комфортно и приятно използване на вътрешните пространства на сградите.

Целият процес на проектиране и реализация на даден обект е съвместна работа на нашия екип, и подлежи на обстойно обсъждане с Вас – клиентите.

Ще ви помогнем да видите нещата в цялост,до момента, в който достигнем до варианта, напълно задоволяващ вашите естетически и практически потребности.

Всеки артикул, заложен в идейния проект, е действителен – ние знаем как да го изпълним. А това е най-важната част от нашата работа – гаранцията, че този проект може да бъде реализиран.

Интериорен дизайн София

Студио за интериорен дизайн в София

Студиото е специализирано в проектирането на цялостен интериорен дизайн на апартаменти, къщи и обществени пространства, както и в дизайн на мебели и планирането на пространствено оформление. Създавайки проект, ние влагаме в него целия си професионализъм и творчество! Дали площта на вашето жилище е малка или голяма това не влияе на нашето творческо виждане, защото вие заслужавате да получите мечтания си дом!

Ще превърнем пространството ви в привлекателно, комфортно и функционално, с изцяло завършен дизайн, в който да се чувствате наистина уютно. Нашата работа се базира на партньорството ни със собственика на жилището, за да успеем да разберем какво харесва, как си представя интериора и като цяло какъв е неговия стил. Само така можем да бъдем 100% сигурни, че в крайна сметка ще внесем усещане за елегантност, оригиналност и функционалност, чрез различни комбинации от цветове, мебели, материали, повърхности и светлина, с които да представим интериорен дизайн, изцяло вдъхновен от стила и начина на живот на собственика.

Ние отлично знаем, че ролята на интериорния дизайнер от една страна е да създаде уникален интериорен дизайн, който да е комфортен и функционален, но от друга страна трябва да бъде и практичен, като се съобразява и спазва бюджет и срокове. Благодарение на големия набор от дизайнерски услуги за интериора, които предлагаме, ние целим клиента да получи възможно най-цялостната услуга. Всяка нова идея носи своя собствена история и дълбочина, а на преден план винаги стои уникалността и.

В студио за интериорен дизайн impress-design.bg вярваме, че в партньорство с вас можем да създадем идеалния ви дом. Разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет. Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура и интериорен дизайн.

Интериорен дизайн София

Защо да изберете нас?

– Получавате дизайнерска услуга, която е съобразена специално с вашия бюджет и нужди, както и начин на живот.
– Ние сме студио за интериорен дизайн, което поддържа надзор на всяко ниво.
– Винаги имате връзка с нас.
– Пестите време и пари, защото знаем колко ценни са те за вас. Ние управляваме бюджета, процеса на проектиране и резултатите от началото до края.
– Получавате изключително креативни и качествени интериорни решения, които са съобразени с вашия бюджет.
– Гарантираме, че можем да изпълним обещанието си, че всеки проект ще бъде изключителен и специално създаден за вас.

 Интериорен дизайн София

 Интериорен дизайн София