fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top
интериорен дизайн софия мнения

В търсене сте на фирми за интериорен дизайн в София?
Ние изготвяме предложения за дизайна, цветовите решения, мебелите, текстила, осветлението и всички други детайли, необходими за удобното, комфортно и приятно използване на вътрешните пространства на сградите.

Целият процес на проектиране и реализация на даден обект е съвместна работа на нашия екип, и подлежи на обстойно обсъждане с Вас – клиентите.

Ще ви помогнем да видите нещата в цялост,до момента, в който достигнем до варианта, напълно задоволяващ вашите естетически и практически потребности.

Всеки артикул, заложен в идейния проект, е действителен – ние знаем как да го изпълним. А това е най-важната част от нашата работа – гаранцията, че този проект може да бъде реализиран.

Студио за интериорен дизайн в София

Студиото е специализирано в проектирането на цялостен интериорен дизайн на апартаменти, къщи и обществени пространства, както и в дизайн на мебели и планирането на пространствено оформление. Създавайки проект, ние влагаме в него целия си професионализъм и творчество! Дали площта на вашето жилище е малка или голяма това не влияе на нашето творческо виждане, защото вие заслужавате да получите мечтания си дом!

Ще превърнем пространството ви в привлекателно, комфортно и функционално, с изцяло завършен дизайн, в който да се чувствате наистина уютно. Нашата работа се базира на партньорството ни със собственика на жилището, за да успеем да разберем какво харесва, как си представя интериора и като цяло какъв е неговия стил. Само така можем да бъдем 100% сигурни, че в крайна сметка ще внесем усещане за елегантност, оригиналност и функционалност, чрез различни комбинации от цветове, мебели, материали, повърхности и светлина, с които да представим интериорен дизайн, изцяло вдъхновен от стила и начина на живот на собственика.

интериорен дизайн софия цени

Ние отлично знаем, че ролята на интериорния дизайнер от една страна е да създаде уникален интериорен дизайн, който да е комфортен и функционален, но от друга страна трябва да бъде и практичен, като се съобразява и спазва бюджет и срокове. Благодарение на големия набор от дизайнерски услуги за интериора, които предлагаме, ние целим клиента да получи възможно най-цялостната услуга. Всяка нова идея носи своя собствена история и дълбочина, а на преден план винаги стои уникалността и.

В студио за интериорен дизайн impress-design.bg вярваме, че в партньорство с вас можем да създадем идеалния ви дом. Разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет. Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура и интериорен дизайн.

Защо да изберете нас?

– Получавате дизайнерска услуга, която е съобразена специално с вашия бюджет и нужди, както и начин на живот.
– Ние сме студио за интериорен дизайн, което поддържа надзор на всяко ниво.
– Винаги имате връзка с нас.
– Пестите време и пари, защото знаем колко ценни са те за вас. Ние управляваме бюджета, процеса на проектиране и резултатите от началото до края.
– Получавате изключително креативни и качествени интериорни решения, които са съобразени с вашия бюджет.
– Гарантираме, че можем да изпълним обещанието си, че всеки проект ще бъде изключителен и специално създаден за вас.

 Интериорен дизайн София

 Интериорен дизайн София

В нашето студио за интериорен дизайн в София предлагаме конкурентни цени, които са съобразени с вашите нужди и бюджет. Разбираме, че всяка проектантска задача е уникална и важно е да получите персонализирано решение, което отговаря на вашите предпочитания и финансови възможности.

Цените на интериорния дизайн варират в зависимост от обхвата на проекта, както и дали включва работни чертежи, избор на изделия за реализиране на проекта, оферти от изпълнители и контрол върху изпълнението.

Интериорен дизайн София

Ние работим в тясно сътрудничество с водещи доставчици на мебели, материали и аксесоари, което ни позволява да предлагаме конкурентни цени за висококачествени продукти. Имаме добри отношения с нашите партньори и често получаваме специални отстъпки, които прехвърляме на нашите клиенти.

Важно е да отбележим, че цените на интериорния дизайн могат да варират в зависимост от индивидуалните изисквания и спецификите на проекта. По тази причина е препоръчително да проведем първата консултация, на която да обсъдим вашите идеи и бюджет, за да можем да ви предложим персонализирано решение и оферта, отговарящи на вашите нужди.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим вашите интериорни идеи. Нашата цел е да създадем уникални и вдъхновяващи пространства, които отразяват вашата индивидуалност и стил, без да компрометираме на качеството и функционалността.