fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top
Image Alt

офис Heat Digital

офис Heat Digital

Продължаваме смело да твърдим, че работните пространства отдавна са разчупили рамките на сиви и скучни офиси, за да се превърнат във вдъхновяващи интериори, където с удоволствие да влизаш всеки ден. И в доказателство на думите ни показваме няколко кадъра от проекта ни за Heat Digital. Любимият ни съвременен стил в прави линии, контрастни материали и някой и друг цветен акцент за разкош. Проектирахме зоната на рецепцията, където се създава първото впечатление на посетителя, а в случая е „УаУ”!
Ламперия с врати в една линия, внушително лого, декоративни метални панели с прорязани в тях фигури (които са елемент от фирмената идентичност на компанията), стилна ламперия в дървесен декор и впечатляваща съвременна система осветителни тела. Постигнахме визия на съвременен дизайнерски и отличаващ се офис интериор, с други думи – Impressive!
А в залата за релакс и игри си позволихме ярки цветове и добавихме индустриален стил с етажерка от метални профили, перфорирана ламарина и винтидж осветителни тела. И какво би бил един кът за отдих без зеленина – отделихме цяла стена за живи растения
И да не забравим да споменем, че мотото на компанията много много ни допада -” Impossible is nothing” !

Дизайн:

РУМЯНА ПОРТЕВА

Date: