fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top
4

РЕАЛИЗАЦИЯ

Искате желаната интериорна визия да се превърне в реалност? Търсите комплексна услуга от идеята и дизайна до успешната реализация на проекта?
Ние предлагаме цялостни довършителни работи със собствен екип, като по този начин гарантираме изпълнение в съответствие с одобрения дизайн и заложения бюджет.
Можем да се ангажираме с цялостното изпълнение или с надзора на изпълнението, ако разполагате със собствени доверени майстори.

ОФЕРТИ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Можете да изберете с каква част от дейностите желаете да се ангажираме – предлагаме довършителни работи с наша бригада или надзор на изпълнението от избрани от Вас майстори.
Освен за довършителните работи на този етап се включва и избора на материалите при съблюдаване на заложения бюджет за изпълнението.

interioren-dizajn-za-bania-kombinacia-cherni-beli-i-dekorni-plochki-2
interioren-dizajn-za-detska-bania-3

СЪГЛАСУВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

Изготвя се времеви график – съгласува се план за всяка от дейностите, тъй като това е важно за цялостното срочно изпълнение на проекта.
Много от дейностите следва да се предвидят още в началото, защото те може да се изпълняват паралелно, като например поръчката на кухня, мебели, обзавеждане и други.

ПОРЪЧКИ НА МАТЕРИАЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Изготвя се списък на покупките, като тази дейност може да бъде включена още на етапа на изготвяне на интериорния дизайн.
По този начин още при изготвяне на проектите се предвижда използването на конкретни материали и обзавеждане, като се постига пълно съответствие между предварителните визуализации и крайния резултат.

dnevna1
AU 3

ДОГОВОР НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

За изпълнението на проекта сключваме отделен договор за ремонтно-довършителни работи, който определя всички наши ангажименти относно качеството и срока за завършване на проекта.
Комплексното изпълнение Ви осигурява гарантирано спокойствие относно реализиране на желания интериорен проект в съгласуваните срокове.

ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

За извършваните от нас довършителни дейности поемаме гаранция за качество, като този ангажимент е включен в договора за изпълнение.

2 зеленина
i8 (3)

СПОКОЙСТВИЕ ЗА БЮДЖЕТА

С професионалният дизайн получавате желания интериор с най-доброто разпределение, в рамките на определения от Вас бюджет, като спестявате излишни нерви и пари от „майсторски импровизации” и непредвидени разходи.
Нашият дългогодишен опит от идеята до изпълнението показва, че стойността на интериорното проектиране се спестява от точното планиране и контрола на разходите.

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ОТ ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ

За нас е важно да предложим ясно планиране и пълно спокойствие за клиента на всеки етап от идеята до окончателното завършване.
Целта е прецизна реализация на мечтания интериор, съгласно заложения бюджет и в пълно съответствие с одобрения проект.

N04
9

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

Основното предимство е, че отговаряме за пълното изпълнение на одобрения интериорен дизайн от проектирането до реализацията.

– Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
– Осигуряваме 2 години гаранция за качествено изпълнение
– Работим с доказани професионалисти във всички области
– Предаваме обекта с протокол в напълно завършен и почистен вид
– Грижим се за всичко – спестяваме излишни нерви и ангажименти
– Осигуряваме Ви спокойствие за бюджета и високото качество на крайните резултати

За нас работата е удоволствие и ще се радваме да Ви помогнем.
Не се колебайте да се свържете с нас още сега!

Обадете се още сега на 0878 908 801 или отправете запитване!