Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

+359 885 269 632

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top

Как да подобрим интериора в офиса в няколко лесни стъпки?

Съвременните офис пространства отдавна разчупиха рамките на скучни и сиви помещения и все повече компании правят стъпки към подобряването на работната средата. Излишно е да споменаваме предимствата, да обясняваме как комфортът в офиса повлиява на емоционалното състояние и повишава продуктивността  на служителите и имиджа на компанията.

Не винаги е възможно да извършим основен ремонт на работното място и да го преобразим, но ние имаме няколко гарантирано работещи трика за осезаемо подобряване на атмосферата в офиса.

 

Цвят

Добавете цветен акцент в наситен нюанс на по-голяма площ. Изберете подходяща свободна стена и я третирайте с боя, тапет, рисунка дори.  Хубаво е да бъде добре видима, не изцяло покрита с мебели и прозорци, за да се открои добре.

 

 

Живи растения

Натуралните елементи от природата без съмнение внасят „живот“ в помещенията. Има достатъчно видове растения, които виреят на тъмно и не са претенциозни за отглеждане. Направете си рутуал, в определен ден от седмицата служител да носи букет живи цветя, листа, клонки или каквото е подходящо за сезона и ги аранжирайте на видимо място. Виждали сте вертикални цветни градини, покриващи цели стени, нали? Е това е топ трик природата да влезе в офиса.

 

Малките детайли

Внесете характер в интериора! Снимки от забавни моменти на екипа, мотивиращи фрази в рамки, стена/дъска върху която всеки може да пише, рисува, залепва стикери.

 

Релакс

Възможността да можеш да прекараш няколко минути в почивка на място, различно от работния стол, действа особено освежащато. Ако пространството позволява, внесете цветен и комфортен кът за сядане – кресло, барбарон, диван. Една библиотека с интересни четива в съседтсво би завършила сцената идеално.

 

Спорт и развлечения

Да, тази екстра изисква повече пространство. Но ако можете да си позволите кът, помещение, зона, в която да внесете подходящи занимания, то вие сте гейм уиннър. На по-български език казано – оцелили сте в десятката. Тенис на маса, джаги, миниголф, компютърни игри – изборът е голям.  А щастливите служители са по- продуктивни.

Така или иначе прекарваме голяма част от живота си на работното място. Нека го направим приятно! Лесно е!