fbpx

Отправете запитване за интериорен дизайн

Обадете се още сега или попълнете формата ни за безплатна предварителна консултация.

0878 908 801

Околовръстен път 42, офис сграда Butterfly

Top

Как да подобрим интериора в офиса в няколко лесни стъпки?

Съвременните офис пространства отдавна разчупиха рамките на скучни и сиви помещения и все повече компании правят стъпки към подобряването на работната средата. Излишно е да споменаваме предимствата, да обясняваме как комфортът в офиса повлиява на емоционалното състояние и повишава продуктивността  на служителите и имиджа на компанията.

Не винаги е възможно да извършим основен ремонт на работното място и да го преобразим, но ние имаме няколко гарантирано работещи трика за осезаемо подобряване на атмосферата в офиса.

 

Цвят

Добавете цветен акцент в наситен нюанс на по-голяма площ. Изберете подходяща свободна стена и я третирайте с боя, тапет, рисунка дори.  Хубаво е да бъде добре видима, не изцяло покрита с мебели и прозорци, за да се открои добре.

 

 

Живи растения

Натуралните елементи от природата без съмнение внасят „живот“ в помещенията. Има достатъчно видове растения, които виреят на тъмно и не са претенциозни за отглеждане. Направете си рутуал, в определен ден от седмицата служител да носи букет живи цветя, листа, клонки или каквото е подходящо за сезона и ги аранжирайте на видимо място. Виждали сте вертикални цветни градини, покриващи цели стени, нали? Е това е топ трик природата да влезе в офиса.

 

Малките детайли

Внесете характер в интериора! Снимки от забавни моменти на екипа, мотивиращи фрази в рамки, стена/дъска върху която всеки може да пише, рисува, залепва стикери.

 

Релакс

Възможността да можеш да прекараш няколко минути в почивка на място, различно от работния стол, действа особено освежащато. Ако пространството позволява, внесете цветен и комфортен кът за сядане – кресло, барбарон, диван. Една библиотека с интересни четива в съседтсво би завършила сцената идеално.

 

Спорт и развлечения

Да, тази екстра изисква повече пространство. Но ако можете да си позволите кът, помещение, зона, в която да внесете подходящи занимания, то вие сте гейм уиннър. На по-български език казано – оцелили сте в десятката. Тенис на маса, джаги, миниголф, компютърни игри – изборът е голям.  А щастливите служители са по- продуктивни.

Така или иначе прекарваме голяма част от живота си на работното място. Нека го направим приятно! Лесно е!